Alle drie de finalisten van Cameretten 2023 komen spelen op het Zomerfestival Bram Roza!

De drie finalisten zijn Daveson Ignatia, Molly & Esmee en BRO’S.

Daveson Ignatia

Daveson vertelt dat hij zijn dochter niet mag zien. Het is knap hoe kwetsbaar hij durft te zijn. Die kwetsbaarheid geeft zijn programma lading, de dramatische lijn is interessant.

Daveson heeft een natuurlijke podiumprésence en zijn verhalen hebben een originele insteek. De parallel tussen zijn verslaving aan ijs en zijn verslaving aan zijn ex is verrassend.

Molly & Esmee

Ze gooien zich er volledig in en hun ideeën zijn talrijk en vernieuwend. Wat een lef heeft dit duo! Als twee wraakgodinnen lopen ze door de zaal.

De voorstelling van Molly & Esmee kent ongemakkelijke, maar memorabele momenten zoals de föhn, het scheermes en de voicememo.

BRO’s

Ramses en Maurits zijn twee energieke jonge honden die vol bravoure hun programma spelen. Ze toveren in rap tempo brutale, gedurfde grappen uit de hoge hoed. Ze zijn een tafel en een stoel, brengen een ode aan porno en dansen in de spotlights.

De onderlinge chemie is sterk. De jury ziet de veelzijdigheid van de BRO’s en waardeert het dat ze meerdere disciplines samenbrengen.