Poëzie, kunst en educatie op een bijzondere locatie op ‘t Gors te Nieuw-Beijerland, dat is het Bram Roza Festival.
Bent u trouw bezoeker van het festival? Zou u best een steentje bij willen dragen aan de totstandkoming van dit unieke festival? Dat kan! U kunt vriend worden van het Bram Roza Festival. Vrienden zijn mensen die het Bram Roza Festival een warm hart toedragen. Zij dragen jaarlijks financieel bij om de doelstellingen van de organisatie te verwezenlijken. Vriend worden kan al vanaf € 2,50 per maand! U kunt op een eenvoudige en veilige manier vriend worden en uw donatie overmaken. Vul simpelweg het machtigingsformulier in en verstuur het.

Een festival met kunst en poëzie in de Hoeksche Waard

ANBI: giften aftrekbaar van de belasting

De Stichting Dichter bij de Molen is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Voor meer informatie:

http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/schenken/giften_aan_goede_doelen/giften

Ja, ik word vriend van het Bram Roza Festival!

Het bedrag wordt periodiek afgeschreven tot de ‘vriendschap’ wordt opgezegd. Opzeggen kan schriftelijk met het contactformulier op deze website.

Privacy

Uw e‐mailadres en eventuele overige persoonlijke gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden ten behoeve van de Stichting Dichter bij de Molen, en dus nimmer ter beschikking gesteld worden aan derden. De terugboektermijn voor de incassomachtiging is 56 werkdagen.